Tko je sudjelovao na CEKOM projektu

Partneri na projektu

InfoDom d.o.o.

Vodeći smo ponuđač fleksibilnih digitalnih platformi za javni i privatni sektor. Osiguravamo postizanje poslovne izvrsnosti i ekonomske održivosti temeljene na najboljim svjetskim i domaćim standardima. S više od dva desetljeća iskustva, mrežom vodećih ICT partnera, s odjelom razvoja vlastitih rješenja osiguravamo ključne kompetencije za buduća tržišna kretanja: produktivnost, fleksibilnost, prilagodljivost i organizacijsku svijest. Dio smo INFODOM Grupe i s uredima u pet europskih zemalja pokrećemo promjene temeljene na inovacijama i znanju.

Fakultet organizacije i informatike

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu, osnovan 1962. i smješten u centru baroknog grada Varaždina. Ponosni smo što su se FOI diplomski i prijediplomski studiji, usklađeni prema vještinama i znanjima traženima na tržištu rada, kroz godine pokazali kao izvrsna karijerna rješenja. Studiranje na FOI-ju počiva na temeljima koje čine inovativni pristupi učenju i poučavanju, međunarodno i poticajno okruženje te aktivna suradnja studenata s poslodavcima kroz različite aktivnosti.

Zavod Za informatičku djelatnsot

ZIH – Zavod za informatičku djelatnost Hrvatske, renomirana je konzultantska kuća s 30-togodišnjim iskustvom u realizaciji projekata čiji je cilj unapređenje poslovanja naših korisnika, podizanje razine njihove poslovne učinkovitosti i sigurnosti u svakodnevnom radu. ZIH to ostvaruje unapređenjem upravljačkih funkcija unutar organizacija, unapređenjem poslovanja implementacijom i revizijom različitih sustava upravljanja po međunarodno priznatim ISO i drugim standardima i pripadajućim stručnim edukacijama te unapređenjem primjene informacijskih tehnologija u poslovanju.

Inovacijski centar Nikola Tesla - Suradnik projekta

ICENT ima svoje korijene u Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER), a ustanovljen je s ciljem stvaranja treće dimenzije-inovacija zasnovanih na znanstvenim istraživanjima. Partnerstvom ICENT-a i FER-a stvara se snažna poluga koja aktivira akademsku i istraživačku zajednicu na dobrobit razvoja hrvatskog gospodarstva i društva.

PROJEKT JE SUFINANCIRALA EUROPSKA UNIJA IZ EUROPSKOG FONDA ZA REGIONALNI RAZVOJ